Reizen Doe een gok! Top 6
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
bami met spinazie
bami met spinazie
japanse beef teriyaki
japanse beef teriyaki
indiase dahl linzencurry

Lekker met naanbrood of rijst

indiase dahl linzencurry

Bereidingsduur: 30 minuten
Aantal personen: 3


Instructies:
1. Snijd de ui, knoflook, lente uitjes en paprika klein. Neem een grote pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de paprika toe en bak kort.

2. Voeg daarna kort de kruiden toe en meng goed. Voeg dan de linzen en bouillon toe en laat dit ongeveer 15 minuten koken. Roer tussendoor goed.

3. Maak ondertussen het naanbrood of de rijst klaar en snijd de lente uitjes in ringetjes. De dahl is klaar wanneer deze papachtig is. Breng de curry op smaak met wat peper naar smaak en limoen. Garneer met de lente uitjes. Serveer met de rijst of het naanbrood.