Reizen Doe een gok! Top 6
franse bouillabaisse
franse bouillabaisse
thaise noedels (pad thai)
thaise noedels (pad thai)
vietnamese summer rolls
vietnamese summer rolls
banh xeo hoi an style
banh xeo hoi an style
japanse beef teriyaki
japanse beef teriyaki
indiase dahl linzencurry
indiase dahl linzencurry
bloody mary cocktail
bloody mary cocktail
paksoi noedels met garnalen


paksoi noedels met garnalen

Bereidingsduur: 25 minuten
Aantal personen: 3


Instructies:
1. Snijd de bleekselderij in stukjes, de bosuitjes in stukjes, de blaadjes paksoi in reepjes en de paksoi stengels in stukjes.

2. Verhit wokolie in een pan en roerbak de garnalen.

3. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4. Voeg de stengelstukjes van de paksoi toe aan de garnalen en roerbak dit een minuutje. Voeg vervolgens de rest van de groenten, knoflookpoeder, sambal en de hoisin saus toe. En roer goed door elkaar.

5. Serveer op een bord of in een kommetje en strooi hier sesamzaadjes overheen.