Reizen Doe een gok! Top 6
salade met gegrilde ananas
salade met gegrilde ananas
banh mi cat ba style
banh mi cat ba style
banh xeo hoi an style
banh xeo hoi an style
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
avocado salade
avocado salade
bieten carpaccio
bieten carpaccio
japanse beef teriyaki
japanse beef teriyaki
koreaanse bibimbap
koreaanse bibimbap
biet wellington
biet wellington
franse bouillabaisse
franse bouillabaisse
thaise noedels (pad thai)
thaise noedels (pad thai)
paksoi noedels met garnalen
paksoi noedels met garnalen
vietnamese summer rolls

Het maken van deze loempia's is eventjes veel werk maar als alles op rolletjes loopt mag het resultaat er zijn! Tip: je kan eindeloos variëren met de ingrediënten. Voeg bijvoorbeeld paprika, taugé of avocado toe! Traditioneel worden deze summer rolls rauw gegeten maar uit de airfryer zijn ze ook lekker én warm! Genoeg voor 10 rolletjes.

vietnamese summer rolls

Bereidingsduur: 30 minuten
Aantal personen: 10


Instructies:
1. Snijd alle groenten heel klein zodat deze niet door de rijstvellen heen prikken.

2. Breng water aan de kook, doe de mihoen in een kom en giet er zo veel kokend water over tot het onder water staat. Laat 3 minuten wellen. Spoel daarna af in een vergiet met koud water en laat uitlekken.

3. Bak in een koekenpan de geklutste eieren en de champignons.

4. Dompel de rijstvellen heel eventjes een voor een in een grote kom met lauwwarm water. Pas op dat deze niet scheuren! Schud droog en leg het zachte rijstpapier op een schone ondergrond.

5. Vul de rijstvellen met de ingrediënten en vouw dicht.

6. Optioneel kun je de loempiaatjes 3 minuten in de airfryer doen, daar worden ze lekker knapperig van!

7. Dip ze in wat chilisaus of sojasaus en klaar!