Reizen Doe een gok! Top 6
avocado salade
avocado salade
amerikaanse caesar salade
amerikaanse caesar salade
italiaanse caponata
italiaanse caponata
falafelwrap
falafelwrap
roze ontbijtbowl
roze ontbijtbowl
indiase tikka masala
indiase tikka masala
salade met gegrilde ananas
salade met gegrilde ananas
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
banh mi cat ba style
banh mi cat ba style
shahi paneer


shahi paneer

Bereidingsduur: 45 minuten
Aantal personen: 4


Instructies:
1. Snijd de tomaten, uien, de knoflook en de gember in kleine stukjes. Verhit boter in een wokpan en voeg de cashewnoten, walnoten en kardemom toe. Roer en laat dit 1 minuut op het vuur staan.

2. Voeg de uien en tomaten toe en kook tot de uien zacht zijn. Voeg eventueel wat water toe, haal uit de pan, pureer en laat afkoelen.

3. Verhit in dezelfde pan nog wat olie en voeg de komijn, kruidnagels, kaneel, gember en knoflook toe. Roer en laat dit 2 minuutjes op het vuur staan. Voeg dan de uien-notenpasta weer toe samen met de chili, garam masala en kerrie. Roer goed door en kook 3 minuutjes. Zet het vuur laag en voeg dan de yoghurt toe.

4. Roer goed en kook totdat het mengsel dik wordt. Voeg 125 ml water toe en kook tot het dikker wordt. Test hoe het smaakt en voeg eventueel meer kruiden toe. Snijd ondertussen de paneer in driehoekjes. Maak het naanbrood en de rijst klaar.

5. Wanneer het mengsel goed is, voeg je de paneerkaas toe. Kook op laag vuur 2 minuutjes. Voeg de room toe en roer. Serveer onmiddellijk. Garneer met nog meer room, zwarte peper en wat peterselie.