Reizen Doe een gok! Top 6
enge aardappels
enge aardappels
finse witte kool rolletjes
finse witte kool rolletjes
gado gado
gado gado
coq au vin
coq au vin
cubanos
cubanos
spaghetti carbonara
spaghetti carbonara
pasta pesto
pasta pesto
zuurvlega
zuurvlega
banh mi cat ba style
banh mi cat ba style
koreaanse bibimbap
koreaanse bibimbap
italiaanse caponata
italiaanse caponata
hutspot uit eigen land


hutspot uit eigen land

Bereidingsduur: 60 minuten
Aantal personen: 5


Instructies:
1. Schil de aardappels en snij de pastinaak, wortels en uien in stukjes, de uien kan je ook in halve plakken snijden. Plaats de aardappels, pastinaak, wortels en uien in een pan en kook ze voor 20 minuten.

2. Bak de spekjes in een koekenpan aan tot ze zo krokant zijn als je zelf wil.

3. Maak voordat alles uitgekookt is de jus klaar volgens de instructie op het pakje (of potje).

4. Stamp de aardappels, uien, pastinaak en wortels door elkaar en voeg de spekjes er aan toe wanneer het goed gemengd is. Let op dat je niet te lang stampt want dan wordt alles te zacht.

5. Vul de borden met de stamppot en schenk er de jus overheen.