Reizen Doe een gok! Top 6
ananas beignets
ananas beignets
koreaanse bibimbap
koreaanse bibimbap
amerikaanse caesar salade
amerikaanse caesar salade
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
bami met spinazie
bami met spinazie
biet wellington
biet wellington
enge aardappels
enge aardappels
finse witte kool rolletjes
finse witte kool rolletjes
hutspot uit eigen land
hutspot uit eigen land
banh xeo hoi an style
banh xeo hoi an style
kokossoep
kokossoep
sri lankaanse kottu
sri lankaanse kottu
salade met gegrilde ananas
salade met gegrilde ananas
banh mi cat ba style
banh mi cat ba style
chilaquiles
chilaquiles
vietnamese filodeegloempia uit de airfryer
vietnamese filodeegloempia uit de airfryer
thaise noedels (pad thai)
thaise noedels (pad thai)
indonesische kippensoep (soto ajam)
indonesische kippensoep (soto ajam)
falafelwrap
falafelwrap
couscousbowl
couscousbowl
griekse vega gyros wraps
griekse vega gyros wraps
gado gado

Tip: in plaats van aardappel kun je ook rijst toevoegen!

gado gado

Bereidingsduur: 45 minuten
Aantal personen: 3


Instructies:
1. Kook de eieren en schil en kook en de aardappels tot ze net niet kruimig zijn.

2. Snijd de ui en knoflook fijn en de kool in reepjes. Fruit de ui en knoflook en voeg daarna de pindasaus, ketjap, sambal en limoensap toe. Zet het fornuis uit als dit warm is.

3. Blancheer de kool en de taugé. Pel de eieren en snijd in schijfjes of partjes. Snijd de aardappels in kleine blokjes en de komkommer in halve schijfjes.

4. Pak twee kommetjes en verdeel hierover de groenten. Leg hierop de eieren en giet de warme saus eroverheen. Verkruimel de kroepoek over de twee kommetjes en strooi de peterselie eroverheen. Voeg naar wens wat kokospoeder toe.