vietnamese filodeegloempia uit de airfryer
Bereidingsduur: 30 minuten
Aantal personen: 2
Instructies:
1. Ontdooi het filodeeg. Maak de mihoen klaar volgens de instructies op de verpakking.
2. Verhit wokolie in een pan en bak de groenten in een paar minuten gaar. Verwarm alvast de airfryer voor op 180 graden.
3. Voeg vervolgens de mihoen, sojasaus en sambal toe en meng goed door elkaar en laat nog 2 minuten bakken.
4. Leg de vellen filobladerdeeg op een plat oppervlak en bestrijk met olie. Leg de groenten in een streep aan de onderkant van het deeg. Rol het deeg een stukje naar boven, vouw de zijkanten naar binnen en rol verder naar boven. Doe dit ook met de andere vellen.
5. Leg een paar loempia's in de airfryer en verwarm 5 minuten. Hierna draai je de loempia om en verwarm je nog eens 5 minuten. Serveer met de chilisaus.
Voor een niet-veganistische variant kun je natuurlijk gebakken ei toevoegen!