Reizen Doe een gok! Top 6
ananas beignets
ananas beignets
koreaanse bibimbap
koreaanse bibimbap
amerikaanse caesar salade
amerikaanse caesar salade
banh xeo hoi an style
banh xeo hoi an style
japanse beef teriyaki
japanse beef teriyaki
indiase dahl linzencurry
indiase dahl linzencurry
coq au vin
coq au vin
griekse vega gyros wraps
griekse vega gyros wraps
kip in de hoed
kip in de hoed
vietnamese filodeegloempia uit de airfryer
vietnamese filodeegloempia uit de airfryer
gado gado
gado gado
thaise noedels (pad thai)
thaise noedels (pad thai)
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
bami met spinazie
bami met spinazie
chili sin carne met guacamole
chili sin carne met guacamole
indonesische kippensoep (soto ajam)


indonesische kippensoep (soto ajam)

Bereidingsduur: 35 minuten
Aantal personen: 3


Instructies:
1. Kook de eieren en laat deze daarna schrikken. Snijd ondertussen de paprika en lente uitjes klein en pers de knoflook.

2. Pak een soeppan, voeg olie toe en fruit de knoflook. Voeg de paprika, kip, bouillon, 500 milliliter water, sambal, ketjap, limoensap en de kruiden toe.

3. Laat dit 15 minuten koken en haal dan de kip eruit en voeg de taugé en noedels toe aan de soep.

4. Pluk de kip in stukjes en doe terug in de soep. Laat de soep nog 10 minuten zachtjes koken. Snijd ondertussen de eieren in de gewenste grootte.

5. Eventueel kun je de soep nog meer op smaak brengen met de kruiden. Serveer de soep met daarop het ei, de lente uitjes en gebakken uitjes. Gebruik eventueel kokospoeder voor een mildere smaak.