Reizen Doe een gok! Top 6
coq au vin
coq au vin
cubanos
cubanos
hutspot uit eigen land
hutspot uit eigen land
amerikaanse caesar salade
amerikaanse caesar salade
paddenstoelenrisotto
paddenstoelenrisotto
salade met gegrilde ananas
salade met gegrilde ananas
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
avocado salade
avocado salade
italiaanse caponata
italiaanse caponata
chilaquiles
chilaquiles
chili sin carne met guacamole
chili sin carne met guacamole
spaghetti carbonara


spaghetti carbonara

Bereidingsduur: 30 minuten
Aantal personen: 2


Instructies:
1. Rasp de kaas en halveer de cherry tomaatjes. Bak de spekjes tot deze krokant zijn.

2. Kook spaghetti met wat zout en olijfolie in ongeveer 8 minuten al dente.

3. Pers de knoflook en bak kort met spekjes mee.

4. Pak een kom en klop hierin de eieren los. Roer de geraspte kaas en zwarte peper er doorheen.

5. Giet de spaghetti af en doe weer terug in de pan. Er mag nog wat kookvocht bij zitten. Giet het ei kaasmengsel erbij en blijf roeren zodat het ei niet stolt. Schep de spekjes en knoflook erdoorheen.

6. Leg de rucola op de borden. Verdeel hierover de spaghetti. Garneer met nog een beetje kaas, peterselie, peper en de tomaatjes.