Reizen Doe een gok! Top 6
banh xeo hoi an style
banh xeo hoi an style
japanse beef teriyaki
japanse beef teriyaki
koreaanse bibimbap
koreaanse bibimbap
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
bami met spinazie
bami met spinazie
chili sin carne met guacamole
chili sin carne met guacamole
dadels met spek en kaas
dadels met spek en kaas
pasta pesto
pasta pesto
avocado salade
avocado salade
amerikaanse caesar salade
amerikaanse caesar salade
italiaanse caponata
italiaanse caponata
panzanella
panzanella
pizza

Gebruik de toppings die je wilt. Ook handig als je restjes over hebt!

pizza

Bereidingsduur: 45 minuten
Aantal personen: 2


Instructies:
1. Snijd eerst alle groenten in de gewenste grootte. Lees alvast de instructies van de pizzabodems en verwarm de oven voor. Maak de saus door de tomatenblokjes, olijfolie, italiaanse kruiden, knoflookpoeder, zout en peper te mengen en dit te pureren.

2. Beleg de bodem met de saus, mozzarellakaas en dan met de toppings, pesto en geraspte kaas. Verwarm in de oven volgens de instructies van de pizzabodem of tot de kaas begint te smelten.

3. Verdeel eventueel basilicumblaadjes over de pizza.