Reizen Doe een gok! Top 6
taco al pastor
taco al pastor
vlamtosti
vlamtosti
avocado salade
avocado salade
amerikaanse caesar salade
amerikaanse caesar salade
italiaanse caponata
italiaanse caponata
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
bami met spinazie
bami met spinazie
koreaanse bibimbap
koreaanse bibimbap
salade met gegrilde ananas
salade met gegrilde ananas
banh mi cat ba style
banh mi cat ba style
banh xeo hoi an style
banh xeo hoi an style
falafelwrap
falafelwrap
couscousbowl
couscousbowl
gado gado
gado gado
chili sin carne met guacamole
chili sin carne met guacamole
cottage pie
cottage pie
cubanos
cubanos
kapsalon


kapsalon

Bereidingsduur: 30 minuten
Aantal personen: 3


Instructies:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de friet in 25 minuten goudbruin. Keer de friet tussendoor om. Ondertussen bak je de shoarma gaar. Snijd de ui in halve ringen en voeg deze toe aan de shoarma.

2. Pak een ovenschaal of plaat en verdeel hierover de friet. Maak daarna een laagje met shoarma en strooi er vervolgens de kaas overheen. Zet 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.

3. Snijd ondertussen de komkommer in de lengte en snij daarna in plakjes. Snijd de tomaten en augurk in dunne plakken. Scheur de sla met je handen.

4. Verdeel de sla, tomaat, komkommer en augurk over de warme schaal. Voeg knoflooksaus of sambal naar wens toe.

Makkelijk veganistisch te maken!