Reizen Doe een gok! Top 6
amerikaanse caesar salade
amerikaanse caesar salade
coq au vin
coq au vin
griekse vega gyros wraps
griekse vega gyros wraps
salade met gegrilde ananas
salade met gegrilde ananas
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
biefstuk chimichurri & gegrilde groenten
avocado salade
avocado salade
bami met spinazie
bami met spinazie
japanse beef teriyaki
japanse beef teriyaki
chili sin carne met guacamole
chili sin carne met guacamole
italiaanse caponata
italiaanse caponata
chilaquiles
chilaquiles
chorizosoep
chorizosoep
banh mi cat ba style
banh mi cat ba style
banh xeo hoi an style
banh xeo hoi an style
koreaanse bibimbap
koreaanse bibimbap
cottage pie
cottage pie
cubanos
cubanos
enchiladas
enchiladas
mexicaanse tortilla wrap

Extra leuk met gekleurde wraps.

mexicaanse tortilla wrap

Bereidingsduur: 25 minuten
Aantal personen: 2


Instructies:
1. Snijd de kip in kleine stukjes en voeg peper, eventueel zout en picadillo kruiden toe en laat even intrekken. Verhit olie in een pan en bak de kip bruin.

2. Snijd ondertussen de paprika, tomaat en komkommer in kleine stukken en voeg toe aan de kip. Roer goed om en voeg eventueel nog wat kruiden toe. Voeg nu ook de mais toe en bak kort mee.

3. Verwarm de tortilla wraps 10 seconden in een magnetron. Bestrijk deze met de creme fraiche.

4. Beleg de tortilla met sla en voeg daarna de rest toe. Voeg naar wens geraspte kaas en chilisaus toe en vouw dicht.